praliné

életképes szituációk

hammbekaplak

191

2015.01.28. 16:43 | hazimano | Szólj hozzá!

Amikor adott a pénteki vizsga. És adott,hogy hétfőn elkezdenek építkezni a tanulási helyszíntől 5 méterre (se). És adott hat olasz akikkel együtt élsz. Akik hangosak, akik énekelnek délben, akik betépnek délután, akiknek ordibálós barátnőjük van, akik minden ok nélkül ordibálnak. Mert olaszok. Adott a tantárgy: macroeconomics. Adott egy javítási lehetőség, amivel nem tudsz élni mert repülsz haza és emiatt kivitelezhetetlen. Nem adott formula sheet a vizsgán, mert adott,hogy a kedves diák mindent egyenletet és összefüggést és gráfot és anyámkínját tud kívülről ja meg ugye kiszívja az ujjából. Mert a kedves diák nagyon okos.

Janem.

Amikor adott,hogy minél többször olvasod el a könyvet annál jobban belekeveredsz. Amikor adott egy tesztvizsga,amin történetesen megbuksz. Adott az információ,hogy a teszt könnyebb szokott lenni mint a vizsga élesben. Adottak olyan feladatok amiknek közük nincs ahhoz,amit számonkérhet a kedves expolitikusasszonyprofesszorpíédzsdí. Adott még az a súlyosbító körülmény,hogy nem tudod, maradhatsz-e a járatod előtti napon az albérletben ugyanis nincs szerződésed februárra és ezt a 2015-ös fantasztikus év úgy hozta hogy február elseje vasárnap amikor simán beköltözhet az új albérlő. 

Na,ilyenkor nincs dolcsevítá.

A bejegyzés trackback címe:

https://flamme.blog.hu/api/trackback/id/tr547118193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása